Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun yandığını görmek

Rüyada kolunun yandığını görmek

Rüyada kolunun yandığını görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işlerin düzgün gideceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kolunun yandığını gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kollarının yandığını görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada birinin kolunun yandığını görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kolun yandığını görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada kolumun yandığını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulur.

Rüyada kolunun yandığını görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ona kavuşacağına delalettir.

Rüyada saçımın yandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kalorifer yandığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşusunun yandığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, helal kazanca sahip olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments