Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını yandığını görmek

Rüyada ayağını yandığını görmek

Rüyada ayağını yandığını görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada ayağını yandığını gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalet eder.

Rüyada ayağını yandığını görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakların yandığını görmek daha isabetli kararlar alacağına, nimetin çoğalacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının yandığını görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet eder.

Rüyada ayağın yandığını görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mumun yandığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada helikopter yandığını görmek alim insanlardan sayılacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiklerinin yandığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments