Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakların yandığını görmek

Rüyada ayakların yandığını görmek

Rüyada ayakların yandığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zor bir dönem geçirileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakların yandığını gördüyseniz:

  • Bir konuda sizi enayi yerine koymak isteyen kimseler var.

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ayaklarının yandığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada ayakların yandığını görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ayağın yandığını görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada ayağını yandığını görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Rüyada okulunun yandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, huzursuz olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kıyafetlerinin yandığını görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün yandığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments