Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayaklarının yandığını gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yaşadığınız yeri daha konforlu bir yere dönüştürmeye odaklanmalısınız.

Rüyada ayaklarının yandığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayaklarının yandığını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağını yandığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakların yandığını görmek düzenin kurulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ayağın yandığını görmek sevinçli haberler geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geminin yandığını görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kolun yandığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, saygı göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şöminenin yandığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments