Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinin yandığını görmek

Rüyada birinin elinin yandığını görmek

Rüyada birinin elinin yandığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, işinin aksayacağına delalettir.

Rüyada birinin elinin yandığını gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada ellerinin yandığını görmek rahat bir döneme girileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin elinin yandığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, komşularla ters düşüleceğine, önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elin yandığını görmek ayağa kalkacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada sol elinin yandığını görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin yandığını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin yandığını görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sorunların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada ellerin yandığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sağ elinin yandığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments