Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri kanamak

Rüyada bir yeri kanamak

Rüyada bir yeri kanamak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada bir yeri kanamak gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Rüyada bir yeri kanamak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafasi kanamak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada dizi kanamak ev sahibi olunacağına, umutların biteceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada başı kanamak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü kanamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, umutların yıkılacağına delalettir.

Rüyada diş kanamak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada burnu kanamak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments