Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kanamak

Rüyada gözleri kanamak

Rüyada gözleri kanamak kısmetlerinin her daim açık olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada gözleri kanamak gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada göz kanamak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü kanamak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kanamak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine alamet eder.

Rüyada avuçları kanamak erken evlilik yapacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ayağı kanamak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada ayakları kanamak umutlarının bitmesine sebep olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri kanamak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada parmak kanamak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments