Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı kanamak

Rüyada boğazı kanamak

Rüyada boğazı kanamak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, gıybet edeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada boğazı kanamak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada boğazı kanamak verimli ve bereketli işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kafasi kanamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizleri kanamak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada burnun kanamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada başı kanamak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasının burnu kanamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi kırılmak kanamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada avuçları kanamak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments