Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kanamak

Rüyada ayağı kanamak

Rüyada ayağı kanamak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, insanları kıracağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kanamak gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Rüyada ayağı kanamak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, amacına ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları kanamak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada alnı kanamak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, dünyasının iyileşmesine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada başı kanamak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine alamet eder.

Rüyada kalbi kanamak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalet eder.

Rüyada göbeği kanamak manevi olarak ferahlayacağınıza, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada başkasının burnu kanamak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsü kanamak rahat edeceğine, ferahlayacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments