Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneden süt emmek

Rüyada anneden süt emmek

Rüyada anneden süt emmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Rüyada anneden süt emmek gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada anneden süt emmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada annesinden süt emmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Rüyada anne sütü emmek övgü dolu sözler işiteceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalettir.

Rüyada eşinden süt emmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kişinin esenlik bulacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulur.

Rüyada kadın memesinden süt emmek hayatının kolaylaşacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, günaha gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt emmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada süt emdiğini görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments