Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo pardesü giymek

Rüyada bordo pardesü giymek

Rüyada bordo pardesü giymek kazançlı işlere gireceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bordo pardesü giymek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada bordo pardesü giymek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada bordo elbise giymek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bordo gömlek giymek çok önemli başarılar elde edileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada bordo palto giymek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada bordo mont giymek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bordo nişanlık giymek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada bordo ayakkabı giymek huzurlu ve mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bordo tuvalet giymek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments