Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını görmek

Rüyada parmağını görmek

Rüyada parmağını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada parmağını gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ el baş parmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek zor zamanların biteceğine, başarılarının katlanacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarının çoğaldığını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments