Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek parmağında yüzük görmek

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ticaretinin de hızlanacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, malvarlığının artacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, meşakkate düşeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, az maliyetle ticarete atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek insanlar arasında yüceleceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek kötü karakterli bir kadına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, günlerini bunun için harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments