Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın kırılmasını görmek

Rüyada ayağın kırılmasını görmek

Rüyada ayağın kırılmasını görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada ayağın kırılmasını gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada arkadaşının ayağının kırıldığını görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Rüyada ayak parmağı kırılmak hayatında yeni ufuklar açacağına, kazançlı işler yapacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılmış görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, yalan söylemeye, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırılmış birini görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan ayak görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kırıldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ayak kırıldıgını görmek ihanet göreceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yaşama isteğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments