Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, engel teşkil edeceğine delalettir.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments