Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini parlak görmek

Rüyada dişlerini parlak görmek

Rüyada dişlerini parlak görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Rüyada dişlerini parlak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Rüyada parlak diş görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişleri parlak görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz parlak diş görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Rüyada dişlerini parlak görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak beyaz diş görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak gelinlik görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü parlak görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments