Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak ayna görmek

Rüyada parlak ayna görmek

Rüyada parlak ayna görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak ayna gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Rüyada parlak ayna görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah parlak elbise görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada parlak gümüş görmek her anlamda şifa bulmaya, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak bilezik görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada parlak sarı taş görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, muradın olacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü parlak görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına inanılır.

Rüyada parlak alyans görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak tırnak görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, isteklerine kulak vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments