Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak bulut görmek

Rüyada parlak bulut görmek

Rüyada parlak bulut görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sorunların yakında son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada parlak bulut gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada parlak bulut görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ferahlık veren sözler duymaya, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların yandığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz toz bulutu görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada havada bulut görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bulutlar görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurunun artacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada bulutlara çıkmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada başının üstünde bulut görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments