Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah parlak elbise giymek

Rüyada siyah parlak elbise giymek

Rüyada siyah parlak elbise giymek aile hayatına adım atılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada siyah parlak elbise giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Rüyada parlak siyah elbise giymek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah parlak elbise giymek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak siyah elbise görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah parlak elbise görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada parlak mavi elbise giymek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak elbise giymek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yeteneklerini geliştirmeye, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments