Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak sarı taş görmek

Rüyada parlak sarı taş görmek

Rüyada parlak sarı taş görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, epey bir zarara uğrayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, inancından sapacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada parlak sarı taş gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Rüyada parlak sarı taş görmek çok sevileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil parlak taş görmek külfetinin ve yükünün artacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada renkli parlak taşlar görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taş görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, başının derde gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah parlak taş görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taş toplamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kalbini kıracağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments