Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak taş bulmak

Rüyada parlak taş bulmak

Rüyada parlak taş bulmak keyfinden ve neşesinden olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak taş bulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Rüyada parlak taş bulmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hataların telafi edileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah parlak taş görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına inanılır.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada parlak taş toplamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlar toplamak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalettir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz parlak taş görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, ileride çok zengin biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments