Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba söndürmek

Rüyada lamba söndürmek

Rüyada lamba söndürmek hoş olaylar yaşayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada lamba söndürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Rüyada lamba söndürmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada lamba satın almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı lamba görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada el lambası görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış lamba görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hep dua edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalettir.

Rüyada eve lamba takmak kötü kişilere yakın olacağına, nimetin ve kazancın artacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet eder.

Rüyada renkli lambalar görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gece lambası görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments