Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi lamba görmek

Rüyada mavi lamba görmek

Rüyada mavi lamba görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, pişman olacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada mavi lamba gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada mavi gece lambası görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi lamba görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan gaz lambası görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada el lambası görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hastalıklarını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lamba yaktığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada elektrik lambası görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada odanın lambasını yakmak üzüntülerini bölüşeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada lamba kapatmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments