Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak göz görmek

Rüyada parlak göz görmek

Rüyada parlak göz görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak göz gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada parlak göz görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak su görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada parlak elmas görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, dertlerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada parlak tesbih görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak koltuk görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak kılıç görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada parlak tepsi görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzünü parlak görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments