Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak koltuk görmek

Rüyada parlak koltuk görmek

Rüyada parlak koltuk görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işarettir.

Rüyada parlak koltuk gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada parlak koltuk görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak tesbih görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada parlak metal görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah parlak taş görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini parlak görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hastalıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada parlak örtü görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada parlak ışık görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerini parlak görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments