Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak tesbih görmek

Rüyada parlak tesbih görmek

Rüyada parlak tesbih görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir konuda destek alacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada parlak tesbih gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada parlak tesbih görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak cisim görmek kızına daima sahip çıkacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet eder.

Rüyada parlak çorap görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak kırmızı görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet eder.

Rüyada parlak ruj sürmek daha iyi anlaşır olacağına, keder yaşayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak pul görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet eder.

Rüyada kendini parlak görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments