Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak tepsi görmek

Rüyada parlak tepsi görmek

Rüyada parlak tepsi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, sorunların çözüm bulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada parlak tepsi gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Rüyada parlak tepsi görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, iç sıkıntınızın azalacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada parlak yol görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada parlak gök cismi görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada parlak sarı taş görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada parlak kumaş görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işarettir.

Rüyada parlak siyah yılan görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak böcek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada parlak gri renk görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments