Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak gök cismi görmek

Rüyada parlak gök cismi görmek

Rüyada parlak gök cismi görmek huzurunun eski haline döneceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak gök cismi gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada parlak gök cismi görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak anahtar görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada uzun parlak saç görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada parlak tepsi görmek şansının açılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine işaret eder.

Rüyada parlak ceket giymek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Rüyada parlak eşya görmek arzuların gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak elbise giymek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments