Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak anahtar görmek

Rüyada parlak anahtar görmek

Rüyada parlak anahtar görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak anahtar gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Rüyada parlak anahtar görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada parlak ayakkabı görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak renkli elbise giymek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Rüyada parlak pul görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak gümüş görmek şeytanın aklına uyacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulur.

Rüyada parlak cami görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak dolunay görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, daha çok çalışılacağına inanılır.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, bereketli yağmurlara rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments