Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak elbise giymek

Rüyada parlak elbise giymek

Rüyada parlak elbise giymek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak elbise giymek gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada siyah parlak elbise giymek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, fedakârlıklar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada parlak mavi elbise giymek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada parlak renkli elbise giymek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunların yakında son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak elbise giymek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada parlak siyah elbise giymek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada parlak siyah elbise görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments