Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak eşya görmek

Rüyada parlak eşya görmek

Rüyada parlak eşya görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada parlak eşya gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada parlak eşya görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalettir.

Rüyada parlak kırmızı elma görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak yüzük görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak gelinlik görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada parlak göz görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak ceket giymek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak sarı renk görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, daha çok iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada parlak örtü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments