Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak ceket giymek

Rüyada parlak ceket giymek

Rüyada parlak ceket giymek canının derdine düşeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hasret içinde kalacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada parlak ceket giymek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi hatırlamanız imajınıza zarar verebilecek hatalar yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada parlak ceket giymek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada parlak ayakkabı giymek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, rahata erileceğine delalettir.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak mavi elbise giymek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah parlak elbise giymek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, büyük bir adım atılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret eder.

Rüyada parlak renkli elbise giymek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak gelinlik giymek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak siyah elbise giymek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments