Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun parlak saç görmek

Rüyada uzun parlak saç görmek

Rüyada uzun parlak saç görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, tatsızlıkların aşılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada uzun parlak saç gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada uzun ve parlak saç görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun parlak saç görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada saçını parlak görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rahat erileceğine tabir olunur.

Rüyada parlak saç görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada saçlarını parlak görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçları parlak görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ün yapmayı başaracağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulur.

Rüyada birinin saçını uzun görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments