Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk bluz görmek

Rüyada mavi renk bluz görmek

Rüyada mavi renk bluz görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kazançlı işler yapılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada mavi renk bluz gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada mavi renk bluz görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk bluz giymek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işaret eder.

Rüyada mavi bluz giymek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk bluz görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı bluz giymek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bluz satın almak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada bluzu ters giymek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bluz görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments