Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri bluz görmek

Rüyada gri bluz görmek

Rüyada gri bluz görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, arkasından iyi konuşulacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada gri bluz gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada gri bluz giymek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada gri bluz görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, özel muamele göreceğine, hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Rüyada bluz ütülemek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada bluz görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, daima önüne bakacağına işarettir.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada yeni bluz görmek başarılı bir kişi olunacağına, kafasının sakinleşeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu bluz görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu bluz giymek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments