Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bluz görmek

Rüyada yeşil bluz görmek

Rüyada yeşil bluz görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada yeşil bluz gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada yeşil bluz giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yeni malların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz almak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bluz görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada bluz dikmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işarettir.

Rüyada kırmızı bluz görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada pembe bluz görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı bluz almak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments