Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak at görmek

Rüyada parlak at görmek

Rüyada parlak at görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Rüyada parlak at gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada parlak at görmek zorlukların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah parlak at görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Rüyada parlak terlik giymek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye delalet etmektedir.

Rüyada parlak gök cismi görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada parlak diş görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına, ün salacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak kıyafet giymek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, eğer işsizse iş bulacağına yorulur.

Rüyada parlak ceket giymek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerini de koruyacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada parlak kırmızı görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments