Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah parlak at görmek

Rüyada siyah parlak at görmek

Rüyada siyah parlak at görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, imkânlarını kaybedeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada siyah parlak at gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada siyah parlak at görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada parlak at görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah parlak ayakkabı görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, parasız kalmaya alamet etmektedir.

Rüyada parlak siyah elbise görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada parlak siyah yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah parlak elbise giymek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hanesine güneş doğacağına, büyük bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah parlak elbise görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah parlak yılan görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments