Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak diş görmek

Rüyada parlak diş görmek

Rüyada parlak diş görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Rüyada parlak diş gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parlak beyaz diş görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz parlak diş görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak diş görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada dişleri parlak görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini parlak görmek gelirinden yana memnun olacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük parlak balık görmek hayırlı bir hayat süreceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak metal görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments