Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kıyafet giymek

Rüyada parlak kıyafet giymek

Rüyada parlak kıyafet giymek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni bir işe gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, daha güzelleşeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada parlak kıyafet giymek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak renkli elbise giymek isteklerin tek tek yerine geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayata küseceğine yorulur.

Rüyada parlak kırmızı elbise giymek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, güzel ameller işleyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet eder.

Rüyada parlak ceket giymek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak mavi elbise giymek kötü kişilere yakın olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada parlak elbise giymek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments