Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak alyans görmek

Rüyada parlak alyans görmek

Rüyada parlak alyans görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulur.

Rüyada parlak alyans gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada parlak alyans görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayırlı işlere girileceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada parlak taşlı yüzük görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Rüyada parlak elmas görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada parlak kum görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada parlak yeşil görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada parlak böcek görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak göz görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments