Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak kum görmek

Rüyada parlak kum görmek

Rüyada parlak kum görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada parlak kum gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada parlak kum görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak ev görmek bazı radikal kararlar alınacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak giysi görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada parlak siyah yılan görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, vefa göstereceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak gri renk görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak tepsi görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada parlak boncuklar görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada parlak şeyler görmek bazı ortak işlere gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments