Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak böcek görmek

Rüyada parlak böcek görmek

Rüyada parlak böcek görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak böcek gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Rüyada parlak böcek görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kötü günler görüleceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına yorulur.

Rüyada parlak beyaz diş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada parlak eşya görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak siyah görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak diş görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada parlak taş bulmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada parlak buz görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments