Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm kutusu görmek

Rüyada parfüm kutusu görmek

Rüyada parfüm kutusu görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Rüyada parfüm kutusu gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada parfüm kutusu görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, mutluluk bulacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı parfüm görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm kaybetmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, rahat bir işe girileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkekten parfüm almak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kendine parfüm sıkmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfümün azaldığını görmek çok sağlıklı olunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada mor parfüm görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada parfüm kokusu almak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments