Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor parfüm görmek

Rüyada mor parfüm görmek

Rüyada mor parfüm görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor parfüm gördüyseniz:

  • Özgürlük ya da özgür düşünme arayışınız artıyor.

Rüyada mor parfüm görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, koltuğunun yükseleceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işarettir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, günahların af olacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm seçmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalettir.

Rüyada parfüm aldığını görmek güzel işlere imza atacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm doldurmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, Allah katında yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm hediye etmek sevdiği birine hediye alacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments