Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm kokusu almak

Rüyada parfüm kokusu almak

Rüyada parfüm kokusu almak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine inanılır.

Rüyada parfüm kokusu almak gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada parfüm kokusu almak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm kokusu duymak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm koklamak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada parfüm hediye etmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, şifa bulacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil parfüm görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işarettir.

Rüyada parfüm çaldırmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada parfüm dükkanı görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, anne baba dualarının alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments