Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine parfüm sıkmak

Rüyada kendine parfüm sıkmak

Rüyada kendine parfüm sıkmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, zorlukların günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada parfüm sıkmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eve parfüm sıkmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oda parfümü sıkmak yeni şeyler keşfedeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada çok parfüm sıkmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yükseldikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments