Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırılmak

Rüyada ayağı kırılmak

Rüyada ayağı kırılmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.

Rüyada ayağı kırılmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, bundan hayır göreceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ayak kırılmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırılan at görmek rahat bir hayat sürüleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı kırılmak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Rüyada ayağı kırılmış görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kazancını katbekat arttıracağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments