Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırılan birini görmek

Rüyada ayağı kırılan birini görmek

Rüyada ayağı kırılan birini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, akıl vereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırılan birini gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada ayağı kırılan birini görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış ayak görmek ferah bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, dünya malı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayak kırılması görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments