Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış ayak görmek

Rüyada kırılmış ayak görmek

Rüyada kırılmış ayak görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dertlerinin günden güne artacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış ayak gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ticarette başarılı olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalettir.

Rüyada ayağı kırılan birini görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak kırılmasını görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada ayak kırılmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada kırılmış ayak görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, bol bol moral depolanacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada ayağın kırılmasını görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments